Graag willen wij hierbij enkele sponsors in het zonnetje zetten.

Gabi & Jan Pfeffer-Oenema uit Duitsland

Al vele malen hebben wij postzegels mogen ontvangen van Ned-Indie, om in Indonesie te verkopen en de opbrengst te gebruiken voor activiteiten van de Stichting.

Recent kregen wij een vrijwel compleet Davo-crystal album van Ned-Indie, waarvan wij de inhoud bijna geheel hebben kunnen verkopen op onze Facebook pagina onder Pipiet Sulistyowati.

En inmiddels zijn er alweer opnieuw postzegels aan ons onderweg.

Lambert Sijbring uit Friesland

Kort geleden maakten wij via Marktplaats kennis met Lambert Sijbring. Wij wilden van hem een ansichtkaart kopen van Ned-Indie om te kunnen door verkopen voor het vergaren van fondsen voor de Stichting. Toen Lambert het doel van deze aankoop begreep, schonk hij zijn hele vooraad van-44 antieke ansichtkaarten van Ned-Indie aan de Stichting. 

Vanwege het grote sukses van de verkoop van boven gemoemde kaarten, mogen wij wederom 27 ansichtkaarten van Egpyte ontvangen.

Dit zijn van die dingen die ons zo blijmaken. 

Marie-Jose Nassette uit Oldenzaal

Al een poosje terug kocht Marie voor haar zoon van ons een ansichtkaart met een afbeelding van een komodo-varaan, welke hij nodig had voor een school-project. Zo kwamen wij in kontakt met Marie. Toen Marie kennis nam van onze activiteiten besloot zij om voor ons iets te gaan doen. Zij ondernam van alles om fondsen te verkrijgen en kreeg zelfs veel hulp hierbij van haar moeder. Een koffie-concert, acties op scholen en meer. En toen kwam de grote klapper....een waka-waka lamp voor ieder Suvono-kind. Zo kwam Marie naar Malang met dozen vol waka-waka's en geld voor o.a. nieuwe shirtjes en een water-reservoir op het dak.

Cees Ritsma uit Apeldoorn

Graag willen wij hier bij ook Cees Ritsma eens in het zonnetje zetten. Cees vangt niet alleen onze belangrijke post op in Nederland, waarbij hij ook zorgt dat de post in Malang terecht komt, maar doet ook steeds alle moeite om spullen op te halen en af te geven aan mensen die naar Indonesie vertrekken. Dit alles tussen zijn zeer drukke werkzaamheden in het buitenland, met heel weinig tijd in Nederland. Jaarlijks komt Cees zelf ook naar Malang en brengt dan voor ons vele kilo's aan post mee. Bovendien helpt zijn moeder twee grote Suvono jongens met hun schoolgeld.

Joke en Jos Visbeen uit Krommenie

Al vele jaren helpen Joke en Jos drie meisjes met hun schoolgeld. inmiddels zijn ze alle drie al in een vervolgklas van de middelbare school. Bovendien mogen ze af en toe ook hun verjaardag vieren met een gecombineerd feest , een kadootje ,veel vriendinnen + een hapje en een drankje. Iedere maand ontvangt de Stichting bovendien een vast bedrag voor de meest urgente uitgaven. Voor bijzondere gelegenheden ontvangen wij bovendien regelmatig ook nog een extra donatie.

Vanwege dit alles zijn Joke en Jos voor ons geweldige sponsors, die ons al die jaren onmisbare steun geven.

Hans van Schaik uit Bloemendaal

Al vanaf het prille begin van onze stichting kwamen wij in contact met Hans van Schaik. Hans is een zeer ver gevorderde senior-verzamelaar van allerlei belasting-zegels, leges en andere tax-bewijzen van Indonesie en Nederlands-Indie. Zijn verzameling is te zien op internet in de vorm van een zeer uitgebreide catalogus. een echte aanrader op te bezoeken, omdat er een wereld opengaat van ideeen om zelf ook te gaan verzamelen.

ZIE BIJ LINKS OP ONZE SITE DE WEG NAAR HANS VAN SCHAIK'S INTERNET CATALOGUS.

Omdat wij hier in Malang bijzonder veel materiaal vinden voor Hans' verzamelgebied en deze dus verkopen voor het vergaren van fondsen, kwamen wij met Hans in contact. Niet alleen rondt Hans zijn te betalen aankopen steeds naar boven af, maar helpt ook twee Suvono-kinderen met hun schoolgeld. Bovendien betaalt Hans ook nog eens de maandelijkse vaste lasten (electriciteit en butagas) in Rumah Impuls. En zo hoort Hans tot onze voornaamste sponsors.

Familie Geertsma uit Rijswijk

Vandaag (31-07-17), zijn ze weer vertrokken uit Malang en zijn via Bandung en Jakarta op weg naar Nederland. We willen hen bedanken voor alles wat zij steeds voor de Stichting doen. Ze namen voor ons vele kilo's post mee en bezochten ook hun drie Suvono-kinderen. De familie helpt al een hele tijd Suvono-kinderen naar school, en zijn al vele malen in Malang geweest om ze op te zoeken. Nu op de terug weg hebben ze opnieuw post voor ons mee genomen naar Nederland.

Fantastisch dat wij steeds op hen mogen rekenen.

Lydia Tandra uit Surabaya

Indonesische text:  Proyek Sepatu hitam untxt:uk anak2 Suvono di Sukun sudah tuntas. Tidak menyangka kekurangan 8 pasang sepatu telah di biayai oleh teman filateli kita dari Surabaya, Lydia Tandra. Kita sangat gembira karena bantuan ini merupakan satu-satunya dari sponsor dalam negeri dan memberi kita harapan di masa mendatang. TERIMA KASIH MBAK LYDIA !

Ons schoenen project is thans voor 100% geslaagd. We kwamen nog voor 8 kinderen schoenen te kort. Als grote verrassing werden deze 8 paar schoenen betaald door Lydia Tanda, een filatelie-vriendin uit Surabaya. Dit was de enige locale bijdrage voor dit project. LYDIA, REUZE BEDANKT !

Martin Bos uit Wageningen

Postzegelhandelaar Martin Bos heeft zijn hart op de goede plek. Al meerdere malen mochten wij - via onze vrienden en sponsors in Duitsland - Jan en Gabi Pfeffer-Oenema (elders in deze rubriek genoemd) van hem mooie - en goed verkoopbare postzegels ontvangen voor de beurzen in Indonesie waar wij aan deelnemen.  Martin zelf blijft steeds bescheiden op de achtergrond en laat het contact ook lopen via Jan en Gabi, dus graag willen we ook Martin hierbij in het zonnetje zetten. Martin bedankt !

Cees A. Verkerk uit Schiedam 

Vorige week ontvingen wij bericht van Cees (filatelist in hart en nieren), dat hij een flinke doos, waarin twee flessen wijn hadden gezeten, helemaal vol heeft gedaan met poststukken, als donatie voor onze stichting. Via ons postadres te Apeldoorn hopen wij deze partij spoedig in Malang te krijgen. Zo zijn wij dan weer in staat om op beurzen steeds leuk materiaal te verkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Graag bedanken we Cees hiervoor in deze rubriek en hopen dat verontrustende berichten over zijn gezondheid snel zullen kunnen veranderen in een voorspoedige genezing.

Francois Kalf uit Kambodja (en Warnsveld)

Bij het verhuizen van Warnsveld naar Cambodja werd de bekende postzegelhandel opgeruimd, waarbij een groot aantal poststukken opdoken. Deze werden geschonken voor onze verkopen op internet en op beurzen in Indonesie. Daar zijn wij reuze blij mee en bedanken Frans hier graag voor langs deze weg en wensen hem en zijn Cambodjaanse vrouw en hun 2-jarig zoontje heel veel geluk en succes samen.